Vacatures

De Lean Consultancy Group helpt organisaties prestaties te verbeteren door gebruik te maken van de Lean en Agile filosofie. De inzet van deze methoden draagt bij aan ons 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk in Nederland. We streven uiteraard ook voor onszelf levensgeluk na. Dit doen we door elkaar te inspireren, elkaar te helpen in talentontwikkeling, zo goed mogelijk in ons vak te worden en vooral heel veel plezier met elkaar te hebben. Een beloning voor deze werkwijze is dat we tot twee keer toe uitgeroepen zijn tot Best Workplace.

 

Ons DNA

Vacature Lean Agile

Onze organisatie groeit hard, we zoeken daarom nieuwe LCG'ers die net als wij voorzien zijn van het volgende DNA:

  • Een enorme gedrevenheid en enthousiasme;
  • Een grote mate van ontwikkelbaarheid en de wil om te groeien. Dat betekent openstaan voor feedback, kritische reflectie op het eigen functioneren, je kwetsbaar op durven stellen, fouten durven maken en ook bereid zijn anderen te helpen in hun groei;
  • Authenticiteit, laat zien wie je bent en durf te zijn hoe je bent.

 

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

Agile coaches/trainers

Een afwisselende Agile rol en werkomgeving voor energieke pioniers die Agile trajecten heel erg leuk maken en bij ons de Agile tak verder mee willen uitbreiden.

Lees meer > 

 

Lean consultants/trainers

De Lean Consultancy Group is op zoek naar Lean consultants/trainers die verbeteren leuk vinden en leuk maken. Wat verstaan we daaronder? Dat je mensen inspireert en significante resultaten behaalt met behulp van de Lean filosofie. 
Lees meer >