Programmamanager

Een verandering of verbetertraject doorvoeren heeft meer impact op je organisatie dan je van tevoren misschien dacht. Denk aan transformatie van doelen, processen en het gedrag van mensen. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Wil je echt verandering teweegbrengen en de klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en het financieel resultaat verbeteren, maar weet je nog niet hoe? Zet dan een LCG Programmamanager in. Die zorgt voor een sneller resultaat, duurzamere verandering en bovendien een leuker traject.

Snel veranderende omgeving

De snel veranderende wereld vraagt allereerst om een stabiele continu verbeterende organisatie. Wij geloven dat het belangrijkste doel van continu verbeteren het activeren van het denk- én doe-vermogen van de hele organisatie is. Alleen zo kun je maximale klantwaarde leveren tegen minimale inspanning. Dit leidt tot verbeterde resultaten voor álle belanghebbenden. In onze visie richt continu verbeteren zich op doel, proces en mensen.

Wat biedt de ondersteuning van een LCG Programmamanager jou?

  • Door onze jarenlange ervaring hebben we een gedegen én getoetste visie op een Lean of Agile transformatie.
  • We maken niet alleen een plan, we zorgen ook voor de daadwerkelijke implementatie.
  • We helpen bij het doorvertalen van een visie, jaardoelen en verbetertrajecten. De verbeteringen die worden doorgevoerd dragen dan ook bij aan de juiste doelen en zo weet iedereen wat zijn of haar bijdrage is aan de organisatiedoelstellingen.
  • Een LCG programmamanager houdt overzicht, prioriteert, bewaakt de voortgang en escaleert issues.
  • Je haalt een sparringpartner in huis die kan schakelen met zowel werkvloer als management en die niet bang is de confrontatie aan te gaan. Hij/zij doet wat nodig is.
  • We geloven sterk in het principe voordoen, nadoen, zelf doen. Waarbij we training en coaching-on-the job verzorgen om een organisatie te begeleiden en uiteindelijk zelfstandig te laten verbeteren of veranderen.
  • Een LCG programmamanager maakt gebruik van onze eigen expertise op het gebied van (team)coaching en leiderschapsontwikkeling​.
  • Veranderen en verbeteren is onze tweede natuur, ons enthousiasme is daarin aanstekelijk. Dat doen we door een olievlek te creëren en dus klein te beginnen om zo snel resultaat te boeken en de eerste successen te vieren.

 

Neem contact met ons op!