Snel resultaat met een tijdelijke LCG Lean Consultant

Is er in jouw organisatie veel te verbeteren, maar lukt het niet dit goed van de grond te krijgen? Een tijdelijke Lean consultant van Lean Consultancy Group gaat samen met jou aan de slag om klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en het organisatieresultaat te vergroten. Mét resultaat, vanaf dag 1.

Je herkent het vast: overal waar je kijkt, zie je ruimte voor verbetering. Je wilt er graag iets aan doen, maar het komt niet van de grond. Wij helpen je door je organisatie te versterken met een tijdelijke Lean consultant. Wij behalen vanaf dag 1 resultaten door kleine verbeteringen snel te realiseren.

Daar hebben we de beste mensen voor. Voor ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal: continu verbeteren is continu leren. Lean Consultancy Group heeft een uitgebreid selectieproces. We nemen slechts ongeveer 6% aan en iedereen is WO-opgeleid.

Beste werkgever Nederland

Waarvoor kun je ons inzetten?

Wij kunnen elk vraagstuk aan op het gebied van continu verbeteren. We hebben ervaren Lean consultants, Agile coaches en experts op het gebied van (team)coaching en leiderschapsontwikkeling. Daarbij vervullen we verschillende rollen: trainer, consultant, programmamanager, interim lijnmanager.

Hoe zien anderen ons?

Klanten herkennen LCG’ers aan hun enthousiasme en energie. We creëren energie door continu verbeteren leuk te maken. Daarbij gaan we voor partnerschap: we werken op basis van vertrouwen, gaan voor een langdurige relatie en maken onszelf overbodig door kennis en vaardigheden over te dragen.

Continu verbeteren is niet alleen iets dat we onze klanten leren, we passen het zelf ook toe. Dat maakt onze organisatie tot een voorbeeld van een continu verbeterende organisatie. We zijn namelijk al 4 jaar op rij nr. 1 Great Place to Work!

Lean consultant nodig

Meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen?

Neem contact op >