Theresa Hackelberg
Agile consultant & trainer, coach

Nieuwsgierig, enthousiast, positief

Theresa Hackelberg vond mensen en hun gedrag altijd al fascinerend. De studiekeuze Psychologie lag daarom al gauw voor de hand. Snel ontdekte ze dat vooral diversiteit van mensen en hoe zij zich in teams gedragen haar aandacht trokken. Om deel uit te kunnen maken in het groepsvormings- en ontwikkelingsproces heeft zij zich in de loop van haar carrière ontwikkeld als faciliterende trainer & coach.

Via verschillende banen is zij in aanraking gekomen met Agile & Scrum. De Agile mindset biedt veel praktische tools om individuen in hun kracht te zetten, teams verantwoordelijkheid te geven en zodoende tevredenheid en productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Met veel enthousiasme, positiviteit en nieuwsgierigheid begeleidt zij teams graag in transformaties richting efficiënter en beter samenwerken. Hierbij is de overtuiging dat iedereen vanuit goede intentie handelt, leidend voor haar.

Oorspronkelijk komt Theresa uit Duitsland en woont sinds haar studie in Nederland. In Amsterdam zit zij heerlijk op haar plek. In haar vrije tijd experimenteert ze graag in de keuken met haar kookclubje, zit ze op de spinningfiets of trekt ze de bokshandschoenen aan om zich tijdens de bokstraining helemaal af te matten.

Meld je aan
voor de LCG nieuwsbrief

aanmelden