Marlieke Jager
Lean Consultant & trainer

Gedreven, enthousiast, positief kritisch

Marlieke werkt als lean consultant bij de Lean Consultancy Group en is actief als trainer voor www.leantrainingen.nl. Het afgelopen jaar werkte Marlieke mee aan het optimaliseren en herontwerpen van processen binnen ABN AMRO IT.

Na haar studie heeft zij deelgenomen aan een management traineeship bij ORMIT en heeft zij een leidinggevende functie gehad bij GVB in Amsterdam. Zij was medeverantwoordelijk voor een cultuurveranderingstraject, voor de professionalisering van de afdeling en voor de optimalisering van de werkprocessen.

Marlieke heeft Business gestudeerd in South Alabama (VS) en Bedrijfseconomie (WO) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waarvan één semester in Mexico City. Daarnaast heeft zij een minor Spaans behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Marlieke is gedreven, enthousiast en houdt van uitdagingen. Zij is in staat om in korte tijd zaken te analyseren, aan te pakken en veranderingen te realiseren. Doorzettingsvermogen, een hands-on mentaliteit en resultaatgerichtheid kenmerken haar. Zij krijgt veel energie van het samenwerken met en het verbinden van mensen in verandertrajecten. Zij heeft de ambitie om met een team resultaten neer te zetten en doet dit het liefst in een dynamische omgeving.

Gratis Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Kom dan naar de gratis Lean Kennismaking van de Lean Consultancy Group.

 

aanmelden