Marjolijne van Huissteden
Lean Consultant & trainer

Mensgericht, enthousiast, sterk observatievermogen

Marjolijne ontdekte haar passie voor Lean bij haar vorige werkgever, Essent. Hier besloot ze de overstap te maken naar het ‘House in Order’ team, het interne Lean transformatie programma. In deze functie heeft ze zich ontwikkeld tot een Lean professional in rollen als consultant, trainer en coach. Ze heeft Lean geïmplementeerd op verscheidende afdelingen, zowel binnen business als support units. In deze trajecten realiseerde ze aantoonbare verbeteringen in processen en besturing en trainde en coachte ze leidinggevenden en medewerkers in houding, gedrag en vaardigheden. Deze combinatie is wat haar betreft de sleutel tot duurzaam veranderen.

Marjolijne heeft buitengewoon veel oog voor mensen en krijgt energie van anderen laten excelleren. Haar enthousiasme voor de Lean principes is aanstekelijk en zij is in haar element wanneer ze anderen hierin kan meenemen. In haar werk volgt zij niet enkel haar hoofd, maar ook haar hart: slimme, feitelijke inzichten combineren met treffende feedback vanuit een sterk observatievermogen, dat is haar toegevoegde waarde.

Marjolijne is sinds april 2016 werkzaam als consultant en trainer bij de Lean Consultancy Group. Ze heeft Beleids- en Organisatiewetenschappen (WO) gestudeerd in Tilburg en woont nu in Utrecht. In haar vrije tijd waait Marjolijne graag uit op een zeilbootje in Friesland of ontspant ze door het dansen van een uitdagende moderne choreografie – dat is pas flow!

Meld je aan
voor de LCG nieuwsbrief

aanmelden