Leonie van Lith
Lean Consultant & trainer

Verbinder, empatisch, doelgericht

Leonie werkt als Lean consultant en trainer bij de Lean Consultancy Group. Met veel enthousiasme geeft Leonie trainingen en faciliteert zij workshops. In haar coaching weet ze het beste uit medewerkers naar boven te halen. Binnen de LCG heeft zij ‘practise what you preach’ vorm gegeven door het fundament te leggen voor de World Class Office, waarbij binnen een office omgeving continu wordt verbeterd. Gedurende het management traineeship bij ORMIT (afgerond 2014) heeft Leonie haar passie voor Lean ontdekt. Haar talent om mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen heeft zij laten zien bij het opzetten van het Customer Excellence (CE) programma binnen ABN AMRO Finance-Policies en het begeleiden van een Lean traject binnen de Provincie Overijssel.

Leonie maakt het verschil door haar verbindend en empathisch vermogen in combinatie met haar doelgerichtheid. Dit is haar unieke kracht om succesvol resultaten te behalen, waarbij haar manier van werken gestructureerd en actiegericht is. Haar optimisme en gedrevenheid zorgen ervoor dat Leonie overal kansen ziet en mensen in beweging krijgt. Samen veranderen, continu verbeteren en vernieuwen geven haar veel energie. Door haar tweetalige achtergrond (Nederlands en Duits) zit het ‘Fingerspitzengefühl’ in haar DNA en is zij in staat snel te schakelen tussen verschillende culturen en omgevingen.

In haar vrije tijd is Leonie ondernemend en houdt ervan om altijd iets leuks in het vooruitzicht te hebben, zoals een mooie reis of een gezellige avond samen met familie en vrienden. Leonie leeft samen met haar vriend in Amsterdam en geniet enorm van lekker en gezond eten. Ze kookt graag zelf, maar houdt ook van uit eten. Al vanaf jongs af aan is haar passie dansen. Daarnaast houdt Leonie van sportieve uitdagingen zoals skiën en duiken.

Gratis Lean Kennismaking

Zou jij Lean eens kernachtig willen ervaren? Kom dan naar de gratis Lean Kennismaking van de Lean Consultancy Group.

 

aanmelden