Leonie van Lith
Lean consultant & trainer - werkgeluk expert

Verbinder, empatisch, doelgericht

Leonie werkt als Lean consultant, trainer en coach bij de Lean Consultancy Group. Met enthousiasme, betrokkenheid en doelgerichtheid begeleidt Leonie individuen, teams en organisaties naar een nieuwe manier van werken. In haar coaching is ze scherp en verbindend, waardoor zij medewerkers tot bloei laat komen.

De Lean filosofie spreekt haar aan, omdat het gaat om de balans tussen verbeteringen die bijdragen aan hogere klanttevredenheid, geluk van medewerkers en bedrijfsresultaat. Haar optimisme en gedrevenheid zorgen ervoor dat Leonie overal kansen ziet en mensen in beweging krijgt. Anderen inspireren en vanuit daar veranderen en vernieuwen geven haar veel energie. Leonie is tweetalig opgegroeid (Nederlands en Duits) en heeft het ‘Fingerspitzengefühl’ goed ontwikkeld.

Gedurende het management traineeship bij ORMIT (afgerond 2014) heeft Leonie haar passie voor Lean ontdekt. Haar talent om mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen heeft zij laten zien bij het opzetten van het Customer Excellence (CE) programma binnen ABN AMRO en het begeleiden van een Lean traject binnen de Provincie Overijssel. Leonie gelooft in en handelt naar ‘practise what you preach’. Toen zij bij LCG begon, heeft ze het fundament gelegd van de ‘World Class Office’. Daarnaast heeft ze diverse consultancy opdrachten gedaan, onder andere bij Philips waarin zij een Lean transformatie heeft begeleidt.

In haar vrije tijd is Leonie ondernemend en houdt ervan om altijd iets leuks in het vooruitzicht te hebben, zoals een mooie reis of een gezellige avond samen met familie en vrienden. Samen met haar man en dochter woont ze in Baarn. Ze geniet enorm van lekker en ook gezond eten. Ze kookt graag zelf, maar houdt ook van uit eten gaan. Al vanaf jongs af aan is haar passie dansen. Daarnaast houdt Leonie van sportieve uitdagingen zoals skiën en duiken.

Meld je aan
voor de LCG nieuwsbrief

aanmelden