Joost Frenay
Impact consultant & trainer

Mensgericht, flexibel, stimulerend en enthousiast

Sinds januari 2020 is Joost onderdeel van LCG als Impact consultant & trainer. In de jaren ervoor is Joost erachter gekomen dat hij veel energie haalt uit het laten groeien van mensen en teams. Niets mooiers dan mensen helpen hun werk beter, leuker en geïnspireerder uit te kunnen laten voeren. En of dat dan met behulp van Lean, Agile of andere methodes of tools bereikt wordt, maakt hem eigenlijk niet uit: net waar de situatie behoefte aan heeft.

Joost heeft Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen en daarna de Master Strategy & Innovation gehaald. Na zijn studie heeft hij een aantal jaar bij Coolblue gewerkt als inkoper. In deze rol lag de nadruk voor hem vooral op het betreden van nieuwe markten zoals witgoed. Deze lijn heeft hij doorgetrokken bij Guidion, een installatiebedrijf op het gebied van energie en telecom, in de rol van projectmanager. Zijn focus verschoof de laatste jaren vooral naar het geven van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, het faciliteren van workshops en coaching om z’n collega’s en de organisatie te helpen groeien. Dit gewapend met een Lean Green Belt en een Professional Scrum Master certificaat. En een beetje humor.

Joost woont in Haarlem met zijn vriendin Charlotte en draaft in zijn vrije tijd enigszins door met zijn Bourgondische hobby’s; koken achter z’n kamado (weer of geen weer), craft beer drinken op bierfestivals, whisky’s proeven op Islay in Schotland en thuis koffie’s zetten met vijf verschillende zetmethodes.

Meld je aan
voor de LCG nieuwsbrief

aanmelden