John van Belkum
Lean consultant & trainer, interim manager

Enthousiast, pragmatisch, klantgericht

John is een ondernemende, enthousiaste en gedreven Lean trainer, consultant en interim manager. De eerste ervaring met Lean deed hij 10 jaar geleden op bij ProRail, waar LCG destijds een grootschalige Lean transformatie begeleidde. Als leidinggevende van het klachtenmeldpunt van het spoorse bedrijf verbeterde hij deze afdeling naar een veel klantgerichtere afdeling, waar het voor de medewerkers ook nog eens veel leuker was om te werken.

Na een periode van zelf ondernemen is hij in 2016 LCG komen versterken. Bij verschillende klanten lukt het John om impact te halen op het gebied van medewerkertevredenheid, klantoordeel en operationele prestaties. Van zorg tot FMCG, van onderwijs tot bouw.

John legde een belangrijke basis van zijn carrière in Mallorca. Hij werkte in een animatieteam en vermaakte gasten middels sportprogramma’s en musicalshows. Plezier geven zit hem sindsdien in het bloed en is daarom ook één van zijn belangrijkste kernwaarden: John maakt van interim managementtrajecten, verbeterprojecten en trainingen een inspirerende reis!

Niet alleen in zijn werk, maar ook daarbuiten is John lekker bezig. Zo tennist hij vaak, is hij veel met eten bezig (zowel koken, uit eten gaan als gewoon lekker alles opeten) en geniet hij met zijn vrouw en twee dochters van het Utrechtse leven.

John is ook één van onze interim managers >


Interview: CustomersFirst: LCG als Best WorkplaceBoze teamleden: wat goed!

Meld je aan
voor de LCG nieuwsbrief

aanmelden