Eva de Waard
Agile en Lean consultant en trainer

Analytisch, pragmatisch, coachend

Elke dag een beetje beter en een beetje leuker! Eva krijgt enorm veel energie van elke dag bezig mogen zijn met de groei, ontwikkeling en verbetering van organisaties én mensen. Na haar studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft zij zich tijdens haar master strategisch management verdiept in hoe bedrijven het best kunnen omgaan met een snel veranderende omgeving.

Werkplezier vindt zij in een gevarieerde week en werkomgeving. Na haar management traineeship bij Ormit heeft zij in verschillende rollen gewerkt bij Rabobank en Booking.com. In de rol als projectmanager en Product Owner is zij in de lead geweest van het initiëren, testen, opzetten en uitrollen van innovatieve producten en diensten.

Het Lean en Agile gedachtegoed spreken haar aan, omdat ze heeft gezien dat het een geweldige manier is om problemen op te lossen. Én dat het op een manier gebeurt waarbij organisaties wordt geleerd om een probleem de volgende keer zelf op te lossen.

Eva zet dingen in beweging door analytisch en pragmatisch te zijn. Zij gaat doelgericht te werk en gelooft dat duurzame verandering alleen kan door focus op het menselijke aspect. Ze vindt het leuk om organisaties en medewerkers op een coachende manier te sturen richtig een beoogd resultaat.

Eva houdt zich ook graag bezig met haar eigen persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Zij heeft geen passie, maar wel een enorme lijst aan interesses en dingen die ze ooit nog zou willen doen of leren!

 

Meld je aan
voor de LCG nieuwsbrief

aanmelden