Elke Vangeel
Lean consultant & trainer LCG België, interim manager

Energiek, pragmatisch, ondernemer

Elke werkt als Lean consultant en trainer bij LCG België. LCG besloot eind 2019 een stap over de Nederlandse grens te zetten, naar België. Hiervoor was de organisatie op zoek naar nieuwe Belgische medewerkers met de juiste ondernemersgeest om ook in België LCG op de kaart te zetten. Elke aarzelde geen moment en brak haar sabbatical vervroegd af.

Na 20 jaar eigenaar en zaakvoerder van een familiebedrijf te zijn geweest, met drie filialen en een productie-eenheid, wist ze dat het haar droom was om andere bedrijven en organisaties te helpen om prestaties structureel te verbeteren. Om hen mee te begeleiden naar een gezond en succesvol bedrijf waar zowel eigenaars, management en werknemers gelukkig zijn. Veranderingen en verbeteringen leuk maken en doenbaar, door elke dag opnieuw stappen te zetten! Want ook dat is volgens haar succesvol ondernemerschap, elke dag weer opnieuw de juiste stappen proberen te zetten. Just do it!

In haar vrije tijd houdt ze van tijd doorbrengen met haar gezin en vrienden, lekker koken en een goed glas wijn. Als hobbykok en vinologe combineert ze haar sportieve vakanties steevast met een culinaire touch.

Elke is ook één van onze interim managers >

Meld je aan
voor de LCG nieuwsbrief

aanmelden