Ashley Wade
Consultant, trainer en projectleider

Doelgericht, creatieve denker & doener

Ashley is verbonden aan de Lean Consultancy Group als consultant, trainer en projectleider. Ze is altijd op zoek naar manieren om een positieve bijdrage te leveren in de wereld om haar heen. Het is haar levensmissie om bij te dragen aan de vrijheid en gelijkwaardigheid van mens, dier en natuur. Zo kwam zij tijdens de HBO dansacademie tot de ontdekking dat zij haar carrière meer wilde toespitsen op maatschappelijk gebied. Vervolgens studeerde zij op de Erasmus Universiteit Beleid en Management in de gezondheidszorg.

Tijdens haar masterstudie begon Ashley te werken bij zorgorganisatie Reinaerde in de functie van projectleider en procesmanager. Hier heeft zij diverse proces verbetertrajecten geleid zoals het verbeteren van de business case voor een zorglocatie, het stroomlijnen van het intakeproces van cliënten, het inrichten en beheren van het documentmanagementsysteem en het organiseren van de horizontale verbinding op zorginhoudelijke expertisegroepen in de organisatie. Tevens heeft zij de ondersteunende diensten van de organisatie procesgericht gereorganiseerd, wat heeft geresulteerd in klantgerichter werken en een gezondere bedrijfsvoering.

Bij LCG heeft Ashley in de afgelopen vier jaar diverse organisaties geadviseerd en begeleid om onder andere middels de Lean filosofie duurzame resultaten te bereiken. Een greep uit de trajecten die zij heeft gedaan: inrichten van operationeel management sales bij Zonnestroom Nederland, coaching en begeleiding van verbetersessies bij de Erasmus Universiteit, begeleiding dagstarts bij CIZ, optimaliseren HR-processen bij de Wageningen Universiteit, faciliteren klantarena bij de Haagse Hogeschool en het begeleiden van een Kaizen rondom het verlagen van werkdruk bij Universiteit Twente. Daarnaast geeft zij met veel plezier trainingen in Lean en visualisatie, zowel op de open inschrijving trainingen als incompany. Zij heeft tevens diverse praatplaten en veranderverhalen gevisualiseerd voor organisaties ter ondersteuning van verandertrajecten. Op dit moment begeleidt zij samen met collega Ronnie Wenting het continu verbeterprogramma bij het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

Let it flow

Gedrevenheid, scherpte, humor en creativiteit zijn voor Ashley belangrijke elementen van een verbetertraject. Heb lef, lach en “let it flow!” Haar kracht zit in het scheppen van structuur uit chaos en het komen tot de essentie in lijn met kernwaarden en doelen van de organisatie. Dit bereikt zij met verfrissende werkvormen, haar scherp analytisch vermogen en haar visualisatie skills.

Vrije tijd besteedt Ashley het liefst aan het ontdekken van nieuwe landen en culturen. Zij doet dit graag door ‘minimal backpacking’; oftewel met zo min mogelijk bagage in de rugzak zoveel mogelijk zien. Haar levensmotto? ‘Less is more!’ Haar passie voor minimalisme geeft haar veel vrijheid en voldoening. Hiermee inspireert zij ook anderen om het beste uit hun leven te halen door je te richten op datgene wat het meest belangrijk is.

Meld je aan
voor de LCG nieuwsbrief

aanmelden