Voor vierde keer Great Place To Work Nederland

In 2018 zijn we voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland. Gezien onze groei deden we dit jaar voor het eerst mee in de categorie ‘Medium-sizes Workplaces’. En ook tussen deze grotere organisaties zijn we beloond met de titel Great Place to Work. We zijn hier apetrots op en heel erg blij mee! Daarnaast hebben we in Europa de award voor de 7e plek in ontvangst mogen nemen.

;

De Lean Consultancy Group vergroot het levensgeluk

De Lean Consultancy Group (LCG) is een adviesbureau dat het levensgeluk wil vergroten. Daar is onze werkwijze en organisatiecultuur, de LCG-cultuur, volledig op gericht. We vergroten het levensgeluk door organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren en zo hun impact te vergroten door gebruik te maken van de Lean en Agile filosofie. De essentie is om van klant zijn een feestje te maken en voor medewerkers het werk inspirerend te laten zijn. Gevolg: betere bedrijfsresultaten. Om de grootst mogelijke impact te bereiken bij klanten hebben wij het werkplezier van onze eigen medewerkers hoog in het vaandel. Practice what you Preach dus.

Onze werkwijze is in 2018 voor de vierde keer beloond met de benoeming van beste werkgever van Nederland. En de aandacht voor het werkgeluk van de eigen medewerkers is in 2018 ook beloond met de zevende plaats in de Europese ranking voor Best Workplaces

Een bijzondere prestatie waar we als LCG heel trots op zijn, omdat onze organisatie nog maar negen jaar bestaat. Ons geheim? Het is er één in de categorie ‘Practice what you Preach’. Wij zijn namelijk dagelijks met organisaties bezig om diens klanten blijer en meer tevreden te laten zijn en voor medewerkers het werk inspirerend te maken. Daarmee worden tevens betere (bedrijfs)resultaten gerealiseerd. Om de impact bij onze klanten zo groot mogelijk te maken heeft LCG het werkplezier van de eigen medewerkers hoog in het vaandel.

Vacatures LCG

Wil je bij LCG, een Great Place to Work, werken? Wij hebben onder andere Lean en Agile vacatures

Wil jij ook een Great Place to Work worden?

Ben je nieuwsgierig naar hoe wij deze cultuur hebben gecreëerd? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder. Het is ook mogelijk om ons als gastspreker uit te nodigen. Je kunt contact met ons op nemen via info@leancg.nl of bel ons direct op +31(0)85 0655 392. 

Ook in 2015, 2016 en 2017 werd de Lean Consultancy Group nummer 1 Great Place to Work van Nederland. En in 2017 tweede van Europa.

Great Place To Work Nederland