Voor derde keer Great Place To Work Nederland

 

In 2017 zijn we voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland in de categorie Small & Young Workplaces. Daarnaast is onze aandacht voor het werkgeluk ook beloond met de tweede plaats in de Europese ranking voor Best Workplaces voor bedrijven onder 50 medewerkers.

 

 

De Lean Consultancy Group vergroot het levensgeluk

De Lean Consultancy Group (LCG) is een adviesbureau dat het levensgeluk wil vergroten. Daar is onze werkwijze en organisatiecultuur, de LCG-cultuur, volledig op gericht. We vergroten het levensgeluk door organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren en zo hun impact te vergroten door gebruik te maken van de Lean en Agile filosofie. De essentie is om van klant zijn een feestje te maken en voor medewerkers het werk inspirerend te laten zijn. Gevolg: betere bedrijfsresultaten. Om de grootst mogelijke impact te bereiken bij klanten hebben wij het werkplezier van onze eigen medewerkers hoog in het vaandel. Practice what you Preach dus.

 

Onze werkwijze is in 2017 voor de derde keer beloond met de benoeming van beste werkgever van Nederland (categorie Small & Young Workplaces, Great Place to Work). En de aandacht voor het werkgeluk van de eigen medewerkers is ook beloond met de tweede plaats in de Europese ranking voor Best Workplaces voor bedrijven onder 50 medewerkers. 

 

Een bijzondere prestatie waar we als LCG heel trots op zijn, omdat onze organisatie nog maar acht jaar bestaat. Ons geheim? Het is er één in de categorie ‘Practice what you Preach’. Wij zijn namelijk dagelijks met organisaties bezig om diens klanten blijer en meer tevreden te laten zijn en voor medewerkers het werk inspirerend te maken. Daarmee worden tevens betere (bedrijfs)resultaten gerealiseerd. Om de impact bij onze klanten zo groot mogelijk te maken heeft LCG het werkplezier van de eigen medewerkers hoog in het vaandel. 

 

Vacatures LCG

Wil je bij LCG, een Great Place to Work, werken? Wij hebben onder andere Lean en Agile vacatures >

 

Wil jij ook een Great Place to Work worden?

Ben je nieuwsgierig naar hoe wij deze cultuur hebben gecreëerd? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder. Het is ook mogelijk om ons als gastspreker uit te nodigen. Je kunt contact met ons op nemen via info@leancg.nl of bel ons direct op +31(0)85 0655 392. 

Ook in 2015 en 2016 werd de Lean Consultancy Group de Great Place to Work.

 

 

 

 

Great Place To Work Nederland