Het levensgeluk vergroten

Om het 50-jaren doel, het vergroten van het levensgeluk in Nederland, te bereiken organiseert de Lean Consultancy Group ook diverse evenementen die daar een bijdrage aan leveren. Op het Lean Event worden op een inspirerende manier kennis en ervaringen over Lean gedeeld. De Nationale Lean Award is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren het levensgeluk te vergroten door het toepassen van Lean. En de OudeHolle40 is een sportief evenement waarbij deelnemers maar liefst veertig keer de Oude Holleweg in Berg en Dal (regio Nijmegen) opfietsen om geld in te zamelen voor Stichting Make-A-Wish.

 


 

 

Lean Event 2017: Wat is waar?!

 

 

Lean Event 2016

 

Het Lean Event op 8 juni 2017 is 'het feest van de waarheid'. Waarom? (Ongegronde) meningen worden gepresenteerd als feiten en er wordt geschreeuwd vanuit de onderbuik. Er wordt gestuurd op perverse prikkels, terwijl feiten, meten en sturen op cijfers de grondslag is voor de juiste stappen richting verbetering. Belangrijker dan ooit is de achterliggende vraag: Wat is Waar?! Hoe blijf je als organisatie en individu koers bepalen in tijden van dit soort veranderingen? Op het Lean Event gaan we op zoek naar de waarheid. Je gaat naar huis met de nieuwste inzichten, tools en technieken en tips & tricks van gepassioneerde vakgenoten. 

 

Meer informatie op leanevent.nl >

 

 

 


 

 

OudeHolle40

 

OudeHolle40

 

OudeHolle40 wordt op 10 september 2017 al voor de vijfde keer georganiseerd en daarom is er een 'special edition', namelijk 'Fietsen Door'n Festival'. Dit keer niet in Berg en Dal, maar op de Utrechtse Heuvelrug rondom Doorn. Start, doorkomst, finish én festival is bij conferentiecentrum Kaap Doorn. De volledige opbrengst (inclusief het volledige inschrijfgeld van €35) van dit sportieve evenement gaat naar stichting Make-A-Wish. Fietsers laten zich sponsoren per kilometer.


Meer informatie op fietsendoornfestival.nl >