Een Agile Coach helpt je steeds een stap vooruit!

Stel, je bent enthousiast geworden over de Agile manier van werken en wil er mee aan de slag, waar begin je dan? Of: je bent al bezig met Agile, maar jij en je Scrumteam lopen vast bij een Event, hoe ga je dan verder? Is dit herkenbaar? Een LCG Agile Coach kan je helpen!

agile

Wacht, wat is Agile eigenlijk?

Boek vanaf dag één resultaat

Samen met een Agile Coach van LCG boek je vanaf dag één resultaat. Onze Agile Coaches zijn erop gericht de klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en het organisatieresultaat te vergroten, door volop gebruik te maken van het Agile gedachtegoed. Hoe doen we dat?

Direct aan de slag met Scrum

Met training en coaching on the job leren we jouw team de Scrum-methodiek. Jullie maken kennis met de verschillende rollen – Product Owner, Scrummaster en Developmentteam – en het gebruik van de Artifacts, zoals een Productbacklog en een Sprintbacklog. Ook gaan we in de praktijk aan de slag met de verschillende Events (Sprintplanning, Daily Stand-up, Sprint Review en Sprint Retro), zodat de eerste Sprints direct een feit zijn.

Wat levert het je op?

Het hoofddoel is het leveren van maximale klantwaarde, tevreden medewerkers in het Scrumteam met uiteindelijk een goed financieel resultaat.

Door met een Agile Coach aan de slag te gaan:

Dit alles met als doel om maximale klanttwaarde te leveren, medewerkers in het Scrumteam tevreden zijn, zodat dit uiteindelijk financieel resultaat oplevert.

Organisatieniveau

Een nieuwe manier van werken vraagt niet alleen op teamniveau om verandering, maar ook op organisatieniveau. De organisatie moet meegenomen worden in het veranderverhaal. Het creëren van enthousiasme en begrip voor deze verandering is iets waar een Agile Coach bij kan helpen. Dit doen we door zelf het goede voorbeeld te geven, het veranderverhaal te voorzien van betekenis en inhoud en ruimte te bieden voor vragen en onzekerheden. Onze ervaring is dat hierdoor al snel enthousiasme en begrip ontstaan voor de gevraagde verandering.

Agile vlogs

Wat maakt een Agile Coach van LCG uniek?

  • Wij behalen vanaf dag 1 resultaten door kleine verbeteringen snel te realiseren.
  • Daar hebben we de beste mensen voor. Voor ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal: continu verbeteren is continu leren. LCG heeft een uitgebreid selectieproces. We nemen slechts ongeveer 6% aan en iedereen is WO-opgeleid.
  • Klanten herkennen LCG’ers aan hun enthousiasme en energie. We creëren energie door continu verbeteren leuk te maken.
  • Wij gaan voor partnerschap: we werken op basis van vertrouwen, gaan voor een langdurige relatie en maken onszelf overbodig door kennis en vaardigheden over te dragen.
  • Continu verbeteren is niet alleen iets dat we onze klanten leren, we passen het zelf ook toe. Dat maakt onze organisatie tot een voorbeeld van een continu verbeterende organisatie. We zijn namelijk al 4 jaar op rij nr. 1 Great Place to Work!
  • Wij kunnen elk vraagstuk aan op het gebied van continu verbeteren. We hebben ervaren Lean consultants, Agile Coaches en experts op het gebied van (team)coaching en leiderschapsontwikkeling. Daarbij vervullen we verschillende rollen: trainer, consultant, programmamanager, interim lijnmanager.

Neem contact met ons op!