Visie op leren

Onze klanten kloppen bij ons aan omdat ze bijvoorbeeld willen leren een bepaald proces anders aan te pakken. In onze Lean-trajecten is dan ook veel aandacht voor leren. De kunst daarbij is ervoor te zorgen dat het geleerde daadwerkelijk beklijft. Hoe doen we dat?

 

Oefenen met nieuwe manieren

We laten je in een veilige omgeving oefenen met nieuwe manieren om zo het ingesleten pad te verlaten. Alleen zo ontdek je de voordelen van anders denken en doen. Door middel van het aanreiken en ontwikkelen van andere routines creëer je een nieuw ‘geitenpaadje’ in je hersenen.

 

Een veilige en inspirerende leeromgeving

Bij elke opdracht kijken we naar de dominante leerstijlen in de groep en wat de organisatie nodig heeft. Hierop passen we onze aanpak aan. In onze leeromgeving mogen fouten gemaakt worden en wordt leren inspirerend. Dan kan het grote experimenteren beginnen!

 

Reflecteren kun je leren

Het leereffect beklijft ook door reflectie. Zowel van jezelf als van anderen. We zorgen ervoor dat feedback altijd respectvol en constructief is. En we geven je tussentijdse praktijkopdrachten die we samen evalueren. Op naar nieuwe ‘geitenpaadjes'!