Optimale dienstverlening aan klanten

De Lean Consultancy Group helpt organisaties prestaties te verbeteren met Agile en Lean. Wij zien Agile en Lean als belangrijk middelen (geen doel op zich) om organisatiedoelen te bereiken. Wij begeleiden met name klanten in dienstverlenende sectoren. Denk hierbij aan overheden, financieel dienstverleners, bouwbedrijven, zorginstellingen, telecom en energiebedrijven. Onze organisatie bestaat uit ongeveer 40 Lean consultants/trainers en momenteel wordt de Agile tak opgezet. Wij geloven dat veranderen leuk en inspirerend moet zijn om verbeteringen te laten slagen! Dit doen we met een creatieve en energieke aanpak in onze trajecten en trainingen.

 

Het Lean en Agile gedachtegoed is onze passie. Beide filosofieën zijn gebaseerd op optimale dienstverlening aan klanten, hier geloven wij sterk in! Wil je dat wij ons opstellen als adviseur, interim manager of projectleider? We laten onze rol in de organisatie altijd aansluiten op de behoefte. Hierbij staat voorop dat we ons snel overbodig maken. Snel, maar wel realistisch. Dit betekent namelijk dat jouw organisatie uiteindelijk in staat is zelfstandig continu te verbeteren.

 

 

Ontdek Lean met de Lean Quick Scan

Ben je benieuwd welk verschil Lean in jouw organisatie kan maken? Kies dan voor onze Lean Quick Scan. In gemiddeld één week krijg je inzicht in de mogelijke resultaten van Lean.

Lees meer >

 

Verbeter in 4 dagen 1 proces met de Lean Buffelsessie

Weet je al welk proces aangepakt moet worden? Dan is onze Lean Buffelsessie misschien de juiste aanpak. Dit is een 4-daagsprogramma waarin we één proces onder de loep nemen en verbeteringen direct realiseren. Zo kun je in een korte periode een kwaliteitsverbetering of doorlooptijdverkorting realiseren. Uiteraard met een kostenbesparing als resultaat.

Lees meer >

 

Volg een Lean Training

Zoek je een training over Lean binnen dienstverlenende en administratieve omgevingen? Schrijf je dan in voor één van onze trainingen.

Ga direct naar leantrainingen.nl >