Weer veel kinderwensen in vervulling

Berg en Dal, 10 september 2016, 8:00 uur: de helden op de fiets staan klaar voor een serieuze sportieve uitdaging. De Lean Consultancy Group organiseerde deze dag namelijk voor de vierde keer de OudeHolle40. Daarbij is de uitdaging om veertig beklimmingen van de Oude Holleweg in Berg en Dal te voltooien.

 

Dat betekent 160 kilometer fietsen met ongeveer 3.600 hoogtemeters op een parcours waarbij het lastig is om in een ritme te komen. Maar de sportivelingen doen dit niet voor niets! Elke beklimming levert namelijk geld op voor de stichting Make-A-Wish. Maar er zaten niet alleen helden op de fiets, ze stonden ook als verkeersregelaar langs de weg of als vrijwilliger in de EHBO-, massage- of materiaalpost.

 

 

Het was prachtig weer, geen enkel EHBO-bezoek, weinig drukte in de materiaalpost, iets meer drukte bij de massage. En vooral….. een schitterende opbrengst van maar liefst €15.000,- voor Make-A-Wish Nederland. Het fietsen was, zeker na rondje 25, best weer een zware opgave (volgens voorzitter van Stichting Levensgeluk Arjen Hoekzema), maar stelt uiteindelijk toch maar weinig voor in vergelijking met de strijd van een kind tegen een levensbedreigende ziekte.

 

En dát is waar we deze dag voor organiseren. Niet alleen voor het kind, maar ook voor de directe omgeving is de strijd tegen een levensbedreigende ziekte een bijzonder zware aangelegenheid. De dag waarop Make-A-Wish de liefste wens in vervulling laat gaan geeft kracht aan kind en omgeving en kan een serieuze boost zijn in het genezingsproces.

 

We kijken terug op een heerlijke dag. De organisatie wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan zo’n mooi succes langs deze weg nogmaals bedanken.

 

Deelnemer Erco Argante, startnumer 31, vatte alles samen in twee zinnen: “Een dikke pluim voor de organisatie en de vrijwilligers! Perfect georganiseerd en een heel prettige sfeer, niet in het minst door alle zo aardig en positief ingestelde vrijwilligers. Ik ga mijn best doen om volgende keer opnieuw mee te doen en ook andere deelnemers te charmeren voor dit evenement.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arjen Hoekzema Lean consultant

 

 

Arjen Hoekzema

Lean Consultant & Trainer 

arjen.hoekzema@leancg.nl