Verandering gaat in deze tijd sneller dan ooit

8 januari 2018

Verandering gaat in deze tijd sneller dan ooit. Daarom moeten we sneller dan ooit leren verbeteren. Tijdens het Lean Event – De Verdieping op dinsdag 23 januari laten we je doorleven hoe je dit doet, en welk effect het heeft!

 

Samen met De Vrije Denkers bespreken we de volgende drie vragen:

 

  • Is jouw verandervermogen nog in staat de veranderingen in de wereld bij te houden?
  • Wat betekent dat voor jouw collega’s, partner-organisaties en klanten?
  • Hoe doe je dat concreet: van 10% beter naar 10x beter?

 

Want het moet en kan echt anders. De Vrije Denkers vertellen alles over het hoofdthema van dit Lean Event tijdens hun waanzinnige presentatie. Hoe je dit inspirerende verhaal vervolgens concreet toepast in jouw organisatie ga je ervaren in verschillende workshops. Immers: door meer te experimenteren richting de bedoeling, meer fouten te durven maken en improviseren als eerste keuze te omarmen, kom je echt een stap verder.

 

 

In een Lean of Agile transformatie merk je dagelijks hoe moeilijk het is om steeds sneller te verbeteren. We hebben drie workshops ontworpen rondom de thema’s van de Vrije Denkers die het meest direct toepasbaar zijn op de werkvloer van een Lean of Agile organisatie. Er zijn twee workshoprondes, dus je kunt de workshops kiezen die je het meest aanspreken. 

 

In de workshop ‘Wie orde zaait zal chaos oogsten leer je wat de ideale balans is tussen orde en chaos tijdens je Lean of Agile transformatie. In de workshop ‘Waarom een stip op de horizon niet meer werkt’ leer je hoe je als Lean expert je Plan-Do-Check-Act cyclus doorloopt, waarbij je de focus verlegt van doel naar bedoeling. Tenslotte leer je in de workshop ‘Intelligent klungelen’ hoe de kunst van het improviseren het succes van jouw Lean of Agile implementatie vergroot.

 

Je hebt nog een paar dagen om je in te schrijven voor het Lean Event – De Verdieping! De prijs bepaal je voor een groot deel zelf. Benieuwd naar meer informatie over de dag en de kosten? Kijk snel op leanevent.nl en schrijf je in. We beloven een dag boordevol inspiratie!

 

leanevent.nl >