Onze eerste klantarena

4 oktober 2018

Geen doel op zich, wel een middel

 

Afgelopen zomer organiseerden wij een klantarena. Waarom? Om de klantbehoefte op het gebied van Agile scherp in beeld krijgen, zodat wij hierop kunnen inspelen. We gingen in gesprek over wat onze klanten waardevol vinden. Hierbij luisterden we aandachtig naar wat zij ons vertelden over het Agile aanbod, onze website, onze producten en LCG. Dus, heb jij behoefte aan inzicht in je klantbehoeftes, doe een klantarena.

 

Lights, camera… ACTION!

 

Een klantarena heb je niet zomaar. De arena’s in Rome zijn immers ook niet op één dag gebouwd. Het organiseren van een klantarena vereist dus best wat voorbereiding. Je hebt een helder beeld nodig van wat je eigenlijk wil vragen aan jouw klanten. En wat dacht je van een goede gespreksleider, de juiste zaalopstelling en, niet te vergeten, de klanten zelf! Door samen te werken en positieve energie kom je natuurlijk al heel ver. En dan zit je daar opeens als toeschouwer, deelnemer, gespreksleider… in de klantarena

 

Hoe zag het er uit en wat bracht het ons?

 

Bekijk ons filmpje en raak ook enthousiast over onze eerste klantarena! Wil je ook een beter beeld krijgen van je klantbehoefte met een klantarena?
We helpen je graag! Bel +31 (0) 85 0655 392 of mail ons info@leancg.nl