LCG voor de vijfde keer nummer 1 in Top Best Workplaces

27 maart 2019

Gisteravond werd bekend dat LCG wederom de nummer 1 is van de Top Best Workplaces 2019 van Nederland, in de categorie Medium (50-250 medewerkers). We voldoen daarmee voor de vijfde keer op rij aan de criteria die Great Place to Work stelt op basis van medewerkersperceptie en werkgeversbeleid. Daar zijn we heel trots op!

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Zij certificeren de deelnemende organisaties op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid. Alleen de hoogst scorende organisaties krijgen de erkenning ‘Best Workplace’.

Tekortkomingen worden strategisch doel
Arjen Hoekzema, Lean consultant en trainer bij LCG: “Het worden van een Great Place to Work is voor ons geen doel op zich. Het meedingen naar de titel is steeds weer een reden om te werken aan onze belangrijkste tekortkomingen. Door deze tot een strategisch doel te maken, kregen we het in de afgelopen jaren voor elkaar om rondom thema’s als balans en beloning een kentering teweeg te brengen. Met blijere medewerkers als gevolg. Daarnaast is het een manier om de beste mensen aan te trekken om voor ons te komen werken. We zijn enorm trots op het resultaat.”
Anne Vennemann, ook Lean consultant en trainer bij LCG, vult aan: “LCG verdient deze prijs omdat het een organisatie is waarin we echt naar elkaar omkijken, zowel in goede als in slechte tijden.”

Meer bedrijven streven naar meer werkgeluk
Net als in de voorgaande jaren staan we ook nu weer op de eerste plaats. Dat had niet veel gescheeld, want de concurrentie was stevig! Dat kan alleen maar betekenen dat meer bedrijven inzien hoe belangrijk het is dat medewerkers het naar hun zin hebben op de werkvloer. Werkgeluk is iets waar wij ons al jaren voor inzetten, zowel binnen LCG als bij onze klanten. We feliciteren alle andere organisaties die ook de mooie titel Top Best Workplace 2019 hebben.

Workshop Werkgeluk
Al vijf jaar is LCG Best Workplace. We kunnen ons daarom ervaringsdeskundig noemen op het gebied van werkgeluk. LCG zet haar keuken open en geeft een inkijk in haar best practices én geleerde lessen. Daarom organiseren wij op woensdag 24 april een workshop werkgeluk. 

Workshop werkgeluk >