LCG ook actief in België

21 november 2019

Vanaf december wordt LCG ook actief op de Belgische markt. De keuze om uit te gaan breiden naar België is voor ons een logische stap. De afgelopen jaren hebben we namelijk al meerdere trajecten bij Belgische klanten begeleid. Onder andere bij Triodos Bank en Van de Velde.

Impact

In de afgelopen tien jaar is LCG gegroeid naar een team met zo’n 60 consultants en trainers die dagelijks bezig zijn met het behalen van impact bij organisaties in verschillende sectoren. Door het toepassen van onder andere de Lean en Agile filosofie worden resultaten behaald op klanttevredenheid, medewerkertevredenheid én het financiële resultaat van onze klanten. Dit willen we ook graag bereiken bij Belgische organisaties door daar eveneens advies en trainingen op maat te bieden vanuit onze Belgische organisatie.

Lean en Agile AntwerpenMark Proost

Met de uitbreiding stellen we ook een nieuwe, Belgische LCG’er aan je voor: Mark Proost. Mark is een energieke trainer en heeft veel ervaring met programma-, project- en crisismanagement. Zijn motto ‘happy people work better‘ sluit heel mooi aan bij ons gedachtegoed. Hij gaat LCG in België begeleiden.

Eerste workshops in België

In december worden de eerste gratis workshops in België gegeven:

Trainingen worden in het Nederlands gegeven.

 

Leanagile.be