LCG introduceert: de School voor Werkplezier

22 augustus 2017

Plezier en geluk op het werk is een veelbesproken thema. Denk maar eens aan je collega’s en aan jezelf: Vraag jij je wel eens af waarom je ook alweer doet wat je doet? Zie je er ook weleens tegenop om naar je werk te gaan? Durf je niet alles te zeggen in je team? Zie je collega’s met tegenzin hun werk uitvoeren?

 

Wij geloven dat het anders kan! We lopen al jaren rond op diverse werkvloeren in Nederland. Vaak weten medewerkers en leidinggevenden gewoon niet dat ze nog een stapje gelukkiger kunnen zijn en dat ze daar zelf meer invloed op hebben dan ze denken. De inspiratie om te verbeteren ontbreekt en de huidige manier van organiseren nodigt medewerkers onvoldoende uit om dit zelf te doorbreken. Daarom introduceert de Lean Consultancy Group de School voor Werkplezier!

 

Hoe kan het ook? 

Het is wetenschappelijk aangetoond dat het vergroten van werkplezier leidt tot hogere medewerkerstevredenheid, hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en natuurlijk hogere klanttevredenheid. 

Wat is het geheim achter gelukkige medewerkers? Wij geloven dat medewerkers het meeste plezier in hun werk hebben als ze werk doen wat ze willen doen, mogen doen en kunnen doen. Wij helpen teams om de waarden, vaardigheden en randvoorwaarden te creëren voor zo veel mogelijk plezier in het werk. Is het ziekteverzuim in je team hoger dan gewenst? Blijft het onduidelijk of je op de goede weg zit om je doelen te behalen? Missen je teamleden heldere afspraken om elkaar aan te spreken en te complimenteren? Wij kunnen helpen!

 

Wat kan de School voor Werkplezier betekenen voor jouw organisatie of team?

We organiseren interactieve (meerdaagse) Team Events op één of meerdere van de volgende bouwstenen voor werkplezier:

 

 

Na een Team Event

  • Heb je meer zin om samen doelen te halen en te leren
  • Weet je beter hoe jouw waarden en die van de organisatie elkaar versterken
  • Kun je je nog sneller ontwikkelen als individu en als team

 

Wil jij door middel van een Team Event het werkplezier van je medewerkers vergroten? Neem dan contact op met Alissa (alissa@schoolvoorwerkplezier.nl) of Ronnie (ronnie@schoolvoorwerkplezier.nl) van de School voor Werkplezier.