Hoofdrolspelers gezocht

18 april 2018

Werk jij bij een organisatie die mooie successen behaalt met Lean? Heb jij een verhaal dat je graag kort en krachtig op video wilt hebben? Dat je wilt delen met collega’s of de directie van jouw organisatie? Een video die je graag zou plaatsen op de website van je bedrijf of die je gewoonweg wilt laten zien aan je beste vrienden en je familie? Als het een krachtig voorbeeld is van Lean in de praktijk, dan komen wij jou graag helpen. Wij geloven in visualiseren en dus gaan wij meer filmen!

 

 

LCG Connector

In de vorige nieuwsbrief vertelden wij voor het eerst over de LCG Connector. Onze missie, het levensgeluk te vergroten, ondersteunen wij binnenkort ook met de mogelijkheid om online over Lean te leren én er mee aan de slag te gaan.

Om Lean in de LCG Connector tot leven te brengen gaan wij veel gebruik maken van video’s en wel op volgende drie manieren:

 

 1. Bestaande inspirerende video’s over Lean gebruiken, zoals het prachtige filmpje waarin twee Toyotamedewerkers een voedselbank in New York helpen om sneller meer voedsel uit te delen.
   

   
 2. Eigen video’s opnemen, waarin onze collega’s vertellen over Lean denken en werken, zoals in dit voorbeeld over Klantwaarde, de basis van continu verbeteren.
   

   
 3. Tenslotte willen wij graag zelf video’s opnemen bij onze klanten en andere Lean organisaties: om de kracht en impact van Lean in de praktijk te laten zien! En daar zoeken we hoofdrolspelers voor!

 

 

Jouw Lean succes in beeld

De successen van Lean in jouw organisatie brengen wij dus graag met jou in beeld! Samen bereiden we de opname voor. Daarna verzorgen wij de opname en de montage. Samen maken we gebruik van de video: jij in jouw werkomgeving en wij in de LCG Connector, om er ook andere organisatie mee te inspireren!

 

Wil jij graag gebruik maken van onze filmcrew? Meld je dan aan bij onze collega Crispijn, crispijn.jansen@leancg.nl, 06 46 90 00 79. Laat hem weten welke video over welk onderwerp jij graag met ons op zou nemen in jouw organisatie, dan maken wij er samen iets moois!

 

Ben je nieuwsgierig en wil je nu al meer weten over de LCG Connector, dat binnenkort wordt gelanceerd? Neem ook dan contact op met Crispijn, crispijn.jansen@leancg.nl, 06 46 90 00 79.