Gratis workshop Lean ❤ Agile

Steeds meer Lean experts verbreden zich met het Agile gedachtegoed en versterken zichzelf daarmee als organisatieverbeteraar. Het fundament is immers gelijk: continu verbeteren met de klant centraal. Maar wat zijn nu de overeenkomsten en verschillen tussen Lean en Agile? En hoe kunnen deze twee elkaar versterken? Hoe ziet de ideale Lean-Agile organisatie er uit? De LCG organiseert een workshop waar deze twee filosofieën elkaar ontmoeten.

 

Lean en Agile overal zichtbaar

 

De Lean filosofie heeft inmiddels de harten van organisaties in bijna alle sectoren veroverd. Het continu verbeteren van de gouden driehoek – klantwaarde, medewerker waarde en financiële waarde – is steeds vaker zichtbaar in denken en doen. Instrumenten als dagstartsKaizensessies en de waardestroomanalyses zijn bijna niet meer weg te denken. Tegelijkertijd heeft ook de Agile beweging inmiddels zijn sporen flink verdiend. Beginnend in ICT en projectomgevingen is er een succesvolle aanpak ontstaan voor effectieve productontwikkeling. Steeds vaker worden de principes organisatiebreed toegepast. Zelfsturing en ontwikkelen in kleine stappen met uitgebreide klantfeedback zijn daar mooie voorbeelden van. Begrippen als de sprint planningdaily scrums en backlogs worden steeds meer gangbaar.  

 

Gratis workshop Lean  Agile 16 mei

 

De LCG ziet een enorm potentieel door de kracht van deze filosofieën te combineren. Op dinsdag 16 mei organiseert LCG daarom de workshop Lean  Agile om op zoek te gaan naar de verschillen en overeenkomsten van deze twee gedachtegoeden en zal er worden gediscussieerd over hoe een ideale Lean-Agile organisatie er uit ziet. Heb jij interesse in deze vraagstukken of wellicht al een antwoord paraat? En wil je dit met ons nog beter gaan begrijpen? Schrijf je dan nu in voor deze gratis bijeenkomst. 

 

Aanmelden (slechts 20 plekken)

 

Aanvang: ontvangst vanaf 17:30 uur (met een hapje en een drankje), start om 18:30 uur 

Afsluiting: 21:00 uur, met aansluitend een borrel voor wie wil

Locatie: Mammoni Utrecht – Mariaplaats 14 (ca. 5 minuten lopen Utrecht CS)

 

Meld je aan door een mail te sturen naar info@leancg.nl met als onderwerp ‘Aanmelding Lean  Agile workshop’. Wees er snel bij want er zijn slechts 20 plekken beschikbaar. 

 

Tot 16 mei!

 

Lean Consultancy Group