Gratis webinar - Lean kennis: use it or lose it

6 maart 2019

Je wilt continu verbeteren…

Je hebt al gehoord over een Lean techniek of zelfs een Lean training gevolgd. Dan heb je misschien ook ervaren hoe moeilijk het is om er echt wat mee te gaan doen! Uit je dagelijkse werk stappen en kijken hoe je je werk nu precies doet en hoe dat beter zou kunnen, vraagt om fundamenteel ander gedrag.

Het goede nieuws is: je bent niet alleen! Neurowetenschap bevestigt de “forgetting curve” van Ebbinghaus. Die laat zien dat als je niets doet met wat je leert en het toepassen niet regelmatig herhaalt, dat dan je kennis net zo hard weer wegzakt. Ons brein hanteert een strikt use it, or lose it beleid!

Leren over Lean theorie en technieken zorgt niet vanzelfsprekend voor een cultuur van continu verbeteren. Hoe zorg jij er wél voor dat jouw Lean kennis ook echt een verandering in gedrag teweeg brengt? Zet de eerste stap door het volgen van dit webinar.

Gratis webinar woensdag 27 maart 2019: 11:30 – 12:15

In dit webinar leer je in 45 minuten de 5 belangrijkste redenen waarom het moeilijk is om met continu verbeteren bezig te blijven en krijg je 6 concrete tips om de volgende dag direct aan de slag te gaan!

 

Schrijf je snel in >