Online leerplatform LCG Connector is live!

12 juni 2018

De LCG Connector, ons online leerplatform, is live. Het leerplatform is een online leeromgeving als onderdeel van een Lean veranderprogramma. De LCG Connector is onder andere in nauwe samenwerking tot stand gekomen met partner Eigen Haard. Bij hen draait een Beta versie om het platform te blijven ontwikkelen.

 

Vanaf nu is ook de website live, waar wij de LCG Connector presenteren: www.lcgconnector.nl

 

Wat is de LCG Connector? Hoe kan het platform jouw organisatie verder helpen? Je leest het in dit nieuwsbericht en natuurlijk op de website www.lcgconnector.nl.

 

Wat is de LCG Connector?

De LCG Connector is een online social leerplatform. Dat is een hele mondvol. Het is een online platform dat op maat ingezet kan worden in jouw organisatie. Zo krijgen jij en je collega’s de kans om, waar en wanneer jullie willen, samen jullie Lean en Agile vaardigheden te vergroten.

De LCG Connector bestaat uit de volgende vier onderdelen:

 

 1. De Learning Bites, hapklare E-Learning modules, waar je in 10 tot 15 minuten meer leert over onder andere Lean en Agile.
   
 2. Het Lean Lab, een database met Lean experimenteren. In elk experiment word je stap voor stap meegenomen in het toepassen van een Lean tool of techniek.
   
 3. De Sociale Tijdlijn, een Facebook-achtige social feed die ingericht is om successen, geleerde lessen en hulpvragen te delen met collega’s.
   
 4. De Impact Hub, dé plaats waar alle afgeronde en lopende verbeterinitiatieven van jouw organisatie bij elkaar staan. * de Impact Hub zijn wij nog aan het ontwikkelen

 

 

Wat levert de LCG Connector jouw organisatie op?

 

Een online omgeving waar leren over Lean en Agile, en er mee aan de slag gaan centraal staan. Deze omgeving draagt bij aan het verbinden van medewerkers. Online, maar zeker ook offline. Samen leren én samen doen. De LCG Connector helpt jouw organisatie:

 

 • Door alle medewerkers de kans te geven zich de Lean mindset, tools en technieken eigen te maken.
 • Doordat successen met Lean en de impact van Lean zichtbaarder worden voor de hele organisatie.
 • Door Lean kennis en vaardigheden te borgen voor de lange termijn.
 • Door samenwerken aan Lean te stimuleren: online en offline.
 • Door continu te leren hoe Lean succesvol toegepast kan worden in jouw organisatie.

 

Crispijn Jansen LCG connectorMeer weten?

Neem contact op met onze collega Crispijn Jansen. Hij vertelt graag live of via een online video call over het platform. Je bereikt Crispijn via email, crispijn.jansen@leancg.nl of telefonisch, 06 46 90 00 79.