Blog GPTW

9 april 2018

Op 6 april kwamen Bastiaan Konijnenbelt, Yvonne Zuurbier en Jolanda Rossel van Great Place to Work langs om ons persoonlijk nog eens te feliciteren met de titel van Best Workplace. Zij schreven vervolgens een blog over onze succesformule vanuit hun ogen gezien.

 

 

BLOG GPTW.NL:

 

Na maar liefst 3 gouden medailles in de categorie Best Small Workplaces, ontstijgt Lean Consultancy Group zichzelf dit jaar wederom. Voor het eerst deed de organisatie mee in de categorie Medium en werd ook in deze nieuwe pool van goede werkgevers de nummer 1. Lees meer over hun succesformule in de blogs uit 20152016 en 2017. In deze blog geven we een kijkje in de keuken van het afgelopen jaar bij Lean Consultancy Group, dat wederom volop in het teken stond van inspiratie en vernieuwing.

 

Over Lean Consultancy Group

 

“Wij willen het levensgeluk vergroten!”. Dat is het energieke 50-jaren doel van Lean Consulancy Group. Om dit te bereiken helpt de organisaties andere bedrijven om hun prestaties te verbeteren. Hierbij maakt zij gebruik van de Lean en – sinds 2017 ook de- Agile filosofie. Daarin is Lean of Agile niet het doel op zich, maar een belangrijk middel om organisatiedoelen te bereiken. De organisatie begeleidt klanten in dienstverlenende sectoren zoals ministeries, gemeenten, zorginstellingen en banken. De medewerkers geloven erin dat veranderen leuk en inspirerend moet zijn om verbeteringen te laten slagen. Lean Consultancy Group houdt er een kantoor-loze filosofie op na, maar reist op haar driewekelijkse LCG-dag het hele land door.

 

 

Lees volledig blog >