Het vergroten van het levensgeluk

De Lean Consultancy Group heeft een 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk. We willen hier graag een bijdrage aan leveren en doen dat met Lean, omdat we ervan overtuigd zijn dat Lean hét middel hiervoor is.

 

Om ons 50-jarendoel te bereiken, werken we continu aan drie elementen:

 

1. Klant zijn is een feestje

Nederlandse organisaties weten welke waarde hun klanten willen hebben en geven daar optimaal invulling aan. Het is dus leuk om klant te zijn in Nederland.

 

 

2. Werk is inspiratie

Medewerkers komen elke dag met energie naar hun werk en gaan met energie weer naar huis. De essentie is om voor medewerkers het werk inspirerend te maken. Dit zorgt er tevens voor dat de impact bij klanten zo groot mogelijk is. LCG heeft daarom het werkgeluk van haar eigen medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is door Great Place To Work® Nederland tot drie keer toe bekroond en door Europa gewaardeerd met een tweede plaats als beste werkgever van Europa.

 

 

3. Nederland is dé voorbeeldeconomie in de wereld

In onze samenleving werken bedrijfsleven en overheid efficiënt samen. Nederlandse bedrijven zijn succesvol, wereldwijd. De overheid is fit en past zich continu aan nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen aan. Iedere euro belastinggeld wordt effectief besteed.

 

 

Waarom een 50-jaren doel?

Tijdens onze studiereizen naar Japan ontdekten we dat Japanse bedrijven zich op een veel langere termijn richten dan wij in Nederland gewend zijn. Ze stellen soms zelfs 250-jarendoelen! Japanners weten dus dat een langetermijndoel ervoor zorgt dat iedereen het gevoel krijgt aan iets groots bij te dragen. Vraag jezelf maar eens af welk doel jou meer motiveert: iedere dag 200 auto’s voorzien van nieuwe wielen óf in tien jaar tijd meewerken aan de ontwikkeling en productie van de meest milieuvriendelijke auto ter wereld?

 

Dergelijke doelen zorgen niet alleen voor gemotiveerde medewerkers, maar ook voor tevreden klanten en goede financiën. Wij zijn ervan overtuigd dat we ons 50-jarendoel gaan realiseren door dit continu voor ogen te houden. Dat enthousiasme delen we graag met jou!